Spring naar inhoud

Welkom

25 juli 2010

Naomi DH Dog Toys is trots om de unieke serie motiverende BUNGEE TREKSPEELTJES van het merk Tug-E-Nuff Dog Gear te verkopen!

Sinds 2010 verkoop ik in de Benelux een gevarieerde lijn van deze speeltjes. De speeltjes zijn te zien op de dvd “Tug more Learn More” van wereldbekende clickertrainer Kay Laurence.

Deze trekspeeltjes zijn ontworpen met plezier en motivatie in gedachte. Vanuit de passie voor de agility (hondensport) en om de beste prestatie uit onze honden te krijgen heeft Tug-E-Nuff Dog Gear trekspeeltjes gemaakt geschikt voor elk type hond: snel, langzaam, groot, klein, gemotiveerd of honden die een klein beetje aanmoediging nodig hebben. De trekspeeltjes zijn uitermate geschikt voor alle takken van de hondensport: obedience, flyball, doggydancing, andere (honden)sporten én eigenaren die iets speciaals voor hun hond willen kopen.

De BUNGEE TREKSPEELTJES zijn de eerste trekspeeltjes waarin ook is gedacht aan de gezondheid van de hond en mens. Door het slimme ontwerp zorgen deze speeltjes voor een vermindering van stress op uw gewrichten en die van uw hond.

Advertenties

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: