Spring naar inhoud

Bungee trekspeeltjes

Wat maakt de BUNGEE trekspeeltjes zo bijzonder?

Deze trekspeeltjes hebben een stuk stevig elastiek in de handvatten verwerkt. De BUNGEE trekspeeltjes rekken mee als er veel druk op komt, zoals bij het sjorren met je hond.

Zonder deze eigenschap zou er veel spanning op je eigen gewrichten komen te staan; van je nek tot aan je vingers! Na veel jaren kan er slijtage aan deze gewrichten ontstaan.

De impact op de gewrichten van onze honden tijdens een trekspelletje is nog groter, met name op de nek. Ook voor onze honden geeft het elastiek een stuk verlichting: spierkracht in plaats van schade aan gewrichten door herhaaldelijke schokken.

BUNGEE trekspeeltje
Schapenvacht
€ 19,00  

Dit BUNGEE schapenvacht trekspeeltje is leuk voor alle honden en is gemaakt van Britse schapenhuid. Je hond is makkelijk te verleiden tot een trekspelletje met dit speeltje!

Zoals met alle BUNGEE trekspeeltjes kan dit trekspeeltje bijdragen aan verminderde stress op uw gewrichten en die van uw hond tijdens het sjorren.

Het handvat is 23 cm lang. De bijtrol is ongeveer 8cm x 20cm.

Verkrijgbaar in alle kleuren.


Pocket bungee
Schapenvacht met bal
€ 18,00
Ontworpen om (dubbelgevouwen) in de palm van je hand te passen!

Dit trekspeeltje heeft een bal aan het uiteinde, waardoor het makkelijk te gooien is.De combinatie van schapenvacht en een bal, maken dit speeltje geliefd bij veel honden.

Het handvat is van bungee en vermindert druk op uw gewrichten en die van uw hond.

Dit trekspeeltje is 30 cm lang in totaal.


BUNGEE trekspeeltje
Schapenvacht met dubbel handvat
nieuw!     € 20,25

Een simpel ontwerp met 2 handvatten. De hond kan zijn kaken zetten in de zachte bijtrol van 100% Britse schapenvacht.

De handler heeft 2 handvatten voor extra grip om dit trekspeeltje stevig vast te houden. De handvatten zijn gemaakt van bungee en dit voorkomt druk op uw gewrichten en die van uw hond. Zeer geschikt voor honden die fanatiek sjorren, de ‘flinke jongens’ (grote honden) en voor honden die graag op iets pluizigs bijten!

De bijtrol is ongeveer 7cm x 22cm. Dit trekspeeltje is ongeveer 82 cm lang in totaal.

Verkrijgbaar in diverse kleuren, zoals felroze, paars, oranje, blauw, zwart en geel. De vachtkleur is zwart of wit.


BUNGEE Ring schapenvacht met bal nieuw!    € 21,35 

Een slim ontwerp: een lus met daartussen een rubberen bal! Makkelijk vast te houden met 1 hand.

Je hond kan zijn kaken zetten in de zachte bijtrol van 100% Britse schapenvacht.

De doorsnede van dit trekspeeltje is ongeveer 22 cm. De bijtrol van vacht is in totaal 23 cm, met daartussen een rubberen bal van 5cm doorsnede.

Verkrijgbaar in diverse kleuren, zoals felroze, paars, oranje, blauw, zwart en geel. De vachtkleur is zwart of wit.


BUNGEE trekspeeltje
Nepbont Ring
€ 15,50

Dit trekspeeltje is ontworpen zodat je hond stevig zijn kaken in de ring kan zetten. De ring is van nepbont en gevoerd met stevig canvas met daaraan vast een bungee handvat.

Zoals met alle bungee trekspeeltjes kan dit trekspeeltje bijdragen aan verminderde druk op uw gewrichten en die van uw hond tijdens het sjorren.

De pluche ring is ongeveer 11 cm in doorsnede. Het handvat is 23 cm lang.

Er zijn nog 2 speeltjes op voorraad, de speeltjes worden niet meer gemaakt.


BUNGEE handvat  € 12,00

Het Bungee handvat is geschikt om het favoriete speeltje van jouw hond aan vast te knopen. Aan het einde van het handvat zit een grote lus waarmee je dit handvat aan bijna elk speeltje kunt vastknopen.

Terwijl je met je hond speelt kun je zachtjes de BUNGEE tegenhouden terwijl je hond eraan trekt; een uitstekend hulpmiddel om je hond te verleiden tot een trekspelletje.

Zoals met alle BUNGEE trekspeeltjes kan dit trekspeeltje bijdragen aan verminderde stress op uw gewrichten en die van de hond tijdens het sjorren.Het handvat is ook erg handig om het speeltje weg te slingeren.

Verkrijgbaar in 6 verschillende kleuren: feloranje, zwart, paars, blauw, rood en felroze.

Advertenties
%d bloggers liken dit: