Spring naar inhoud

Gebruikerservaringen

Op deze pagina vindt u reacties van onze klanten!

Advertenties
98 reacties leave one →
  1. 21 september 2010 8:12 pm

    Beste Naomi,

    De bestelling is goed aangekomen en het speeltje is een groot succes!

    Ze hebben meteen een voorkeur voor dit speeltje.

    Het speeltje is erg stevig en het β€œbont” vinden de honden erg fijn om in te bijten, en meteen een voordeel voor onze gewrichten.

    Super.

    Groetjes,

    Ardie

  2. Naomidhdogtoys permalink
    23 september 2010 2:50 pm

    Hallo Naomi,

    Ik heb je bestelling ontvangen en Zaar, mijn poedel vind ze geweldig!

    Gr. Paula van Zutphen

    • 9 januari 2013 12:25 am

      Ik heb samen met iemand een bungee speeltje met schapenvacht bij jullie besteld om het eens te proberen. 1 woord: geweldig! Mijn jonge herder vind hem heerlijk, haar ogen worden al groot als ze hem ziet en ze wil hem eigenlijk niet meer loslaten…

      Super in de smaak gevallen dus, die houden we er in.

      Groetjes, Roxanne

  3. 11 november 2010 7:13 pm

    Bestelling goed en snel ontvangen! Blinq mijn hond vind het BUNGEE trekspeeltje met schapenvacht erg leuk! Gebruik het tijdens agility en flyball trainingen.

    Groetjes Linda

  4. 26 januari 2011 7:46 pm

    Hoi Naomi,
    Wat een supersnelle service. Op vrijdag de bestelling doorgegeven en op woensdagmiddag het pakketje reeds ontvangen in BelgΓ―e. De honden zullen dolgelukkig zijn met hun nieuwe trekspeeltjes met balletje en vacht. Het speeltje met de 2 handvaten is heel handig om er zelf iets aan te hangen.
    Groetjes, Brenda

  5. anita permalink
    27 januari 2011 9:08 pm

    bedankt voor de supersnelle levering. Mijn hond is helemaal happy met zijn nieuwe speeltje.
    Zelf ben ik ook heel tevreden, heb zelf minder last van een trekspelletje.

    groetjes Anita

  6. Toos van de Vorst permalink
    5 februari 2011 10:59 pm

    Ik heb de speeltjes ontvangen en mijn honden vinden de bungee met schapenvacht geweldig. Ik bewaar de chaser voor de pup die op komst is. Dank je voor de snelle levering.

    Groetjes,

    Toos

  7. Anette permalink
    21 februari 2011 12:01 pm

    Eindelijk een speeltje waarbij niet gelijk mijn vingers, armen en schouders ontwricht raken. Mijn hond, maar zeker ik, vind het een prachtige uitvinding. Nu worden trekspelletjes voor beide partijen leuk om te spelen.

    Grt Anette

  8. 10 maart 2011 9:58 pm

    Eindelijk het speeltje gevonden wat Olav kan bekoren….Hij jat het zelfs uit mijn jaszak!!

    Dank voor de snelle levering!

  9. 4 april 2011 5:40 pm

    Hoi Naomi
    Mijn vizsla’s zijn helemaal weg van de trekspeeltjes met bont! Ik gebruik ze voor behendigheidstraining en de jongste wordt al gek als ik het speeltje te voorschijn haal, hij wordt hierdoor extra gemotiveerd. Zelfs mijn oudste, die nooit iets om speeltjes gaf, hangt vol in de bungee met schapenvacht.
    Groetjes Monique

  10. Joyce permalink
    10 augustus 2011 11:20 am

    Hallo Naomi,
    2 dagen na bestelling, het speeltje met koeienvacht al ontvangen. Het is echt een super trekspeeltje, onze honden zijn er nu al gek op. Ik vind het er ook goed stevig uitzien/voelen. ik ga hem gebruiken tijdens de trainingen GG en behendigheid voor extra motivatie.
    groetjes Joyce

  11. Toos van de Vorst permalink
    14 augustus 2011 11:39 am

    Hallo Naomi,

    Ik heb de chaser ontvangen. Geweldige speeltjes. Ik heb mijn chaser al een paar keer uitgeleend aan medecursisten van de puppy training, waarvan de pup tijdens de cursus niet wilde spelen. Ik heb je site aan hen doorgegeven en er zijn al diverse mensen die een speeltje bij je besteld hebben.

    Groetjes,

    Toos

  12. Jose permalink
    30 augustus 2011 4:19 pm

    Hallo,

    De bestelling is goed aangekomen en Jindi kan weer lekker trekken aan haar trekspeeltje.
    Nogmaals bedankt voor de snelle en goede levering.

    Groetjes Jose.

  13. Anita permalink
    10 november 2011 6:11 pm

    Dag Naomi

    De bestelling is goed aangekomen. Wat een supergoede en supersnelle service!
    Mijn hond vindt het speeltje geweldig!

    Nogmaals dank je wel voor de goede service

    Groetjes
    Anita

  14. Leen permalink
    11 december 2011 11:16 am

    hoi,

    Het speeltje is goed aangekomen. Mijn hondjes vinden het super, ik denk dat ik er zelfs eentje ga moeten bijbestellen om iedereen gelukkig te houden πŸ˜‰

  15. Joyce permalink
    2 januari 2012 10:04 am

    in laatste kwartaal 2011, 2 speeltjes erbij gekocht, na het grote suc6 van het pocketspeeltje met koeienvacht nu de pocketbungee met schaap en bal en de chaser Tug besteld, na het het live bekijken van alle speeltjes. Ook deze vindt ze GEWELDIG, de chaser tug erg handig voor kleine hondjes veel trekken en sjorren samen zonder dat je als baas heel erg moet bukken. die met bal kan je goed over een sprong gooien en past beter in je zak, dat is met chaser tug iets lastiger. maar motiverend dat het werkt, echt super!!!

  16. Toos van de Vorst permalink
    1 februari 2012 10:44 am

    Hallo Naomi,

    Ik heb de bestelling ontvangen, snelle levering zoals ik het van je gewend ben. Ik ga de riem en het speeltje gebruiken bij de training. Ben heel benieuwd naar mijn ervaringen met de riem, ik laat je nog weten hoe hij bevalt!

    Groetjes,

    Toos

  17. Joyce permalink
    17 maart 2012 11:57 pm

    Het konijnenbont speeltje is ook een mege groot suc6, echt super speelgoed om je hond mee op te jutten en te motiveren! wederom dank

  18. Gitta permalink
    20 juni 2012 6:02 pm

    Beste Naomi,
    De bestelling is goed aangekomen en wij zijn gelijk gaan trainen met veel spel.
    Het was een enorm succes . Bedankt voor de goede samenwerking .
    Gitta

  19. JosΓ© permalink
    19 juli 2012 9:41 am

    De chaser is een groot succes voor mijn pup. Hij gaat hem zelfs stiekum uit de trainingstas trekken als ik de deur van het kamertje, waar de tas staat, per ongeluk open heb laten staan.

  20. 2 november 2012 4:14 pm

    Ik heb de Chaser tug ontvangen. Mijn honden vinden het mooiste trekspeeltje ooit! EΓ©n van mijn honden houd helemaal niet van trekspeeltjes maar zelfs hij vind hem geweldig! Bedankt voor de snelle levering en het prachtige speeltje πŸ™‚

  21. johan permalink
    7 november 2012 9:19 am

    de chaser is een super speeltje,lkkr sterk en maakt de border collie helemaal happy πŸ˜€

    echt een aanrader om te hebben.

  22. Sacha Dumay permalink
    7 november 2012 8:31 pm

    ik heb het bungee tug toy ontvangen.
    Flip vind m helemaal geweldig. Dank je wel

  23. Verona permalink
    15 november 2012 9:17 pm

    Hallo Naomi, de bungee tug toy is geweldig! Prachtig gemaakt en ziet er sterk uit. Mijn 5 maanden oude pup vindt het prachtig en ik heb de indruk dat het speeltje sterk genoeg is. Tegelijkertijd is het voor mij prettig om vast te houden, dus wij zijn helemaal tevreden!Hartelijk bedankt, ook voor de snelle verzending.
    Ik zal dit zeker verder vertellen!
    Groeten van Verona
    Hallo Naomi, de bungee tug toy is geweldig! Prachtig gemaakt en ziet er sterk uit. Mijn 5 maanden oude pup vindt het prachtig en ik heb de indruk dat het speeltje sterk genoeg is. Tegelijkertijd is het voor mij prettig om vast te houden, dus wij zijn helemaal tevreden!Hartelijk bedankt, ook voor de snelle verzending.
    Ik zal dit zeker verder vertellen!
    Groeten van Verona

  24. diane van der velden permalink
    21 november 2012 12:08 pm

    hallo , dank je voor de snelle levering. de honden vinden het erg leuk om hun tanden in de speeltjes te zetten en ze vinden ze zeer interessant. vooral dat najagen is kei gaaf.. ook voor mij (chaserbug en bungeespeeltje) .
    maar de derde: het pocket trekspeeltje vind ik wat handvat betreft te kort om vast tehouden. want dan gaan de honden te snel richting mijn hand.happen. vind ik wel jammer
    .
    maar nogmaals die andere 2 zijn echt geweldig!!
    groetjes van diane.

  25. Sacha Dumay permalink
    3 december 2012 9:25 am

    Hoi Naomi.
    Ik wil toch graag nog een reactie plaatsen.
    Ik heb op 7 november het bungee speeltje ontvangen.
    Nu 1 maand later wil ik je toch nog even extra laten weten wat een succes het is. Flip is een kruising BullterriΓ«r/Rhodesian Ridgeback van 8 jaar, die ik nooit heb leren trekken om evt problemen te voorkomen. Ik dacht dat je het vasthouden bij een evt gevecht zou stimuleren. Ik doe al jaren behendigheid met hem. Hij trekt me het hele veld over en moet steeds heel hard lachen daarom. Het heeft even geduurd voor hij door had dat het goed was om te trekken en vind het nu zo geweldig dat hij met zijn speeltje iedereen afgaat of ze aub willen trekken met hem. Je hebt hem echt blij gemaakt met je tug toy en mij ook want hij is nu veel meer gemotiveerd.
    Dank daarvoor.

    Groetjes Sacha en Flip

    • 3 december 2012 2:38 pm

      Hi Sascha,

      Bedankt voor je review- en ik vind het toch wel onwijs mooi om te horen dat jullie nu samen leuke trekspelletjes doen!

      Het is een van de leukste manieren om samen met je hond bezig te zijn en juist in dit spel kun je ze de belangrijke levenslessen leren van zelfbeheersing en de aan-uit knop tussen opwinding en controle. Daarnaast is een actief spel een van de beste motivatoren in je training en gewoon onwijs leuk in de opbouw van je relatie met je hond πŸ™‚

      Nog heel veel plezier toegewenst samen!

  26. leonie permalink
    12 februari 2013 9:08 pm

    Mijn bestelling is prima bezorgd. Mijn aussie Kody kreeg ik moeilijk tot spel, maar nu met de chaser kan ik hem moeilijk aan het stoppen krijgen! Hij is er helemaal gek van! Mijn trainer keek in de les even vreemd op, he hij speelt!!
    Dus we zijn er heel blij mee!

    Groetjes Leonie en Kody

  27. anja van de zande permalink
    20 februari 2013 10:18 am

    Mijn Border Collie heeft erg veel plezier met het bungee speeltje. Scheelt ook voor mijn eigen pijnlijke gewrichten. Mijn hondje is ook al een dagje ouder dus allebei happy

  28. Yvonne permalink
    20 februari 2013 2:52 pm

    ja hoor, de bestelling is binnen. Keurig verpakt en ongeopend afgeleverd. De hondjes keken waren er benieuwd wat er uit zou komen en waren met het resultaat erg blij. Bedankt voor de snelle verzending, Groetjes Yvonne

  29. Willemijn van den Berg permalink
    16 maart 2013 12:37 am

    Vandaag zijn de chaser tug, de tug met schapenvacht en de tug met bal in prima staat bezorgd. Mijn hondjes waren meteen dolenthousiast, dus ik heb ze na even spelen snel opgeborgen, dan kan ik deze speeltjes bewaren voor ‘speciale gelegenheden’.

  30. sandra permalink
    17 maart 2013 2:23 pm

    Hallo Naomi

    Mijn bestelling is zaterdag binnen gekomen. Mijn duitse herders vinden het helemaal fantastisch, zelfs zo leuk dat ze het niet meer los willen laten.Ook mijn jonge herder is er weg van. Echt een groot succes. groetjes sandra

  31. 24 maart 2013 2:17 pm

    Hallo Naomi
    Je bestelling was er binnen 3 dagen, dus super snel.
    Mijn Border vind het een geweldig speeltje. Groetjes Peta

  32. Christa Bokel permalink
    28 maart 2013 8:13 pm

    Hallo Naomi,
    Ik wist al dat het spelletje in de smaak zou vallen bij mijn Border Collie !
    Mijn opdracht was binnen 3 dagen binnen..compliment het gaat echt super snel.
    Groet
    Christa

  33. 27 april 2013 9:19 am

    Prima en snelle service om onze 2 speeltjes nog voor onze vakantie te ontvangen – gelukt! Inmiddels ook lekker mee kunnen spelen tijdens het trainen. Ronja vond het bontje geweldig en hing er gelijk superfanatiek in. Kari, wat kieskeuriger en een beetje vies van bontjes, was erg enthousiast met zijn bungeetouw waar ik een rubberspeeltje aan heb toegevoegd.
    Geslaagde aankoop!

  34. Marleen Kagenaar permalink
    31 mei 2013 10:09 am

    Gisteren de twee SchapenvachtBungeeTrekspeeltjes ontvangen. Geweldig, wat een mooie stevige kwaliteit! Mijn reu Luca (golden retriever van 35 kg) moest even wennen aan de schapenvacht, maar hij apporteert ook konijnenveldummies, dus hij was snel gewend…. En hij vindt het geweldig, want hij kan flink kracht zetten, zo stevig is het bungee-eleastiek. Tess, het zusje van Luca, moest er wat langer over nadenken πŸ˜‰ Maar zij vindt het in ieder geval een uitdaging, dus ook dat gaat goed komen.

  35. Bri permalink
    22 augustus 2013 12:13 pm

    Hallo Naomi,

    Mijn complimenten hoe snel mijn bestelling werd geleverd en het bungee schapenvacht valt zeer in de smaak bij mijn dwergpoedel. Zij is zeer moeilijk te motiveren, maar bij de schapenvacht begon ze helemaal te grommen πŸ˜‰ We zijn er beide super blij mee!!

    Grt, Bri

  36. Rik Niezink permalink
    1 oktober 2013 11:40 pm

    Het honden speeltje wat we besteld hebben is goed aangekomen ,en de hond is er helemaal weg van. Elastiek is ook handig en gelijk goed voor je eigen schouders.
    Groeten Rik & Rosan

  37. saskia permalink
    16 oktober 2013 12:20 pm

    Onze border collie puppy is dol op al zijn speeltjes, maar sinds hij een keertje op zijn plek is gezet toen hij het balletje van een andere hond op raapte durfde hij geen speeltjes meer van de grond op te rapen. Dit voorgelegd op de puppy cursus, de cursus leidster had een chaser bij en dat was gelijk een grote hit. Gelijk bij de eerste keer gooien op geraapt en helemaal verliefd op dit speeltje. Gelijk een eigen chaser besteld, waar hij inmiddels dolgelukkig mee is! Bedankt!

  38. 21 november 2013 2:27 pm

    Abel (grijze Middenslag Poedel) is super blij met zijn nieuwe Bungee Schapenvacht belonings-speeltje.
    Ontzettend bedankt voor de goede & snelle levering!

    Groetjes Floor & een Poedelpootje van Abel

  39. Helga permalink
    20 december 2013 3:40 pm

    Bedankt voor de snelle service! Ik ben erg benieuwd wat Diesel (onze Weimaraner) van zijn kerstkado vind

    Groetjes, Helga

  40. Monica sontrop permalink
    29 december 2013 9:50 am

    Hi Naomi,

    Het trekspelletje is fantastisch. Flash en wij zijn er helemaal happy mee πŸ™‚

    Succes! Monica

  41. Wicky permalink
    1 februari 2014 8:47 pm

    Hoi Naomi,

    Ik heb tijdens een wedstrijd een bungee trekspeel gekocht met vacht. Erg leuk! Chino is er nog steeds gek op! Wij gebruiken hem veel tijdens trainingen. En bedankt voor het vertrouwen om het mee naar huis mee te geven en over te maken nadat ik thuis was van de workshop!

    groetjes,
    Wicky

  42. Wicky permalink
    4 maart 2014 12:43 pm

    Hoi Naomi,

    Door de verhuizing was ik helaas het favo speeltje van Chino kwijtgeraakt. Wellicht vind ik hem nog ooit tussen de dozen.
    Maar voor nu heb ik hem weer besteld en dankzij de snelle afhandeling de dag erna in huis.
    Dank je wel. We vinden het speeltje nog steeds super leuk.

    groetjes,
    Wicky en Chino

  43. 29 april 2014 12:16 pm

    Hoi Naomi,

    Kenji’s speeltje is vandaag binnen gekomen! Hij vindt de Little Tugger met schapenvacht helemaal fantastisch, wordt er ook erg fanatiek van πŸ™‚ Ideaal speeltje, het uiteinde pakt hij ook makkelijk in zijn bekkie. We gaan hem gebruiken als speeltje bij de trainingen, gaat helemaal goed komen!

    Groetjes,
    Hanneke en Kenji

  44. Frans permalink
    9 juni 2014 11:58 am

    Speeltje is lekker snel volgens afspraak binnengekomen!
    De eerste ervaring is erg positief. Mijn hond is er nu al dol op.

    Groetjes,
    Frans en Kenzie

  45. Milou permalink
    4 november 2014 12:33 pm

    Ik heb een bungee speeltje met schapenvacht besteld.
    De bestelling kwam snel en netjes verpakt binnen.
    Mijn hond kan trekken wat hij wil, er laten wel eens een stukje vacht los, maar het blijft een stevig en goed te gebruiken speeltje.
    Wij zijn heel tevreden.

  46. Petra Boer permalink
    11 november 2014 2:41 pm

    De speeltjes zijn goed aangekomen, dus onze hollanders kunnen hun lol op
    Groetjes Petra

  47. Frans permalink
    19 december 2014 12:30 pm

    Pocket speeltje van koeienhuid. Mijn hond is dol op dit speeltje, ik gebruik dit bij de Agility training, lekker klein en onopvallend mee te nemen! En ook nu is de bestelling weer keurig afgeleverd.

  48. Chantal permalink
    31 december 2014 5:02 pm

    Hallo Naomi,
    Dank je wel voor het sturen van het boekje Kalmerende Signalen. Ik vond het een leuk boekje (zag het tijdens een workshop van je en kocht het toen) en een vriendin van mij was ook enthousiast, die wilde het graag hebben voor haar dochter… Het verspreidt zich vanzelf!
    Chantal

  49. sybille permalink
    6 januari 2015 5:42 pm

    Beste Naomi, Cute vind het hondenspeeltje geweldig. Snelle levering en voldoet aan verwachting. Ik hoef niet meer te bukken, ideaal voor mijn rug.

    Groetjes, Sybille.

  50. 21 januari 2015 1:34 pm

    Hallo Naomi, de speeltjes zijn erg mooi en worden door de meeste honden zeer gewaardeerd. Vooral de Chasers zijn erg populair bij puppen en alle honden die het jagen in hun bloed hebben.

    Bedankt!
    Groet, Feikje Basic hondenschool Alphen aan den Rijn

  51. Manuela permalink
    29 januari 2015 5:49 pm

    Snelle levering.
    De honden vinden de trekspeeltjes met het bont geweldig. Het is voor mijn gewrichten ook beter vooral als ik met de stafford trekspelletjes doe vangt de elastiek de grootste klappen op. En het speeltje met de bal eraan kun je inderdaad goed gooien alleen als het gras nat is is het speeltje ook zo nat, maar ja daar kun je niets aan doen.

  52. Petra permalink
    30 januari 2015 4:20 pm

    De speeltjes zijn binnen en wat een plezier voor de honden en voor mij. Naast dat de honden ze super leuk vinden kan ik nu zonder problemen met ze spelen want het elastiek vangt de ‘klappen’ op mijn schouder super op.. Erg tevreden over de haperende bestelling en hoe we het samen konden oplossen. Zal de speeltjes zeker aanbevelen!

    Groetjes Tziga en Petra.

  53. Debbie permalink
    22 maart 2015 11:17 am

    Beste Naomi

    De speeltjes zijn hier (al eventjes) goed aangekomen. Intussen hebben we ze volop uitgetest. Onze Toller is er stapelgek op! De pocketspeeltjes zijn heel handig om bv. mee te nemen op wandeling. Ik ben ook blij met het bungee-systeem, dat duidelijk beter is voor de gewrichten – de zijne en de mijne. De bontspeeltjes zijn hier de absolute favoriet: ze motiveren hem meer tijdens het trainen dan alle andere speeltjes die hij ooit gehad heeft. We nemen er nu ook steeds eentje mee naar lessen en workshops!

    Hartelijke groet
    Debbie

  54. Francien van Lent permalink
    27 juni 2015 1:51 pm

    hoi hoi

    Het speeltjes is dr en ze vinden het helemaal geweldig.

    gr. Francien en de Tollerbende.

  55. Marlous permalink
    2 september 2015 8:55 am

    Perfecte timing, de postbode kwam de speeltjes brengen net voordat we naar de training gingen. Twee blije hondjes op het veld, wat wil je nog meer?!

    Groetjes Marlous

  56. Lianne Batenburg permalink
    4 september 2015 3:37 pm

    Hallo,

    Ik heb de speeltjes ontvangen.
    Ze waren netjes verpakt en mijn pup van 7 maanden vindt het erg leuk om ermee te spelen.

    Groetjes Lianne en de 3 musketiers.

  57. Debbie permalink
    24 oktober 2015 2:17 pm

    Dag Naomi

    Speeltjes goed ontvangen! Onze Toller, Zooey, is er stapelgek op. De drive is extra hoog als we ermee trainen. Vooral de tugs met dubbel of rond handvat vinden we super. We bestellen er zeker nog in de toekomst!

    Groetjes
    Debbie

    • 26 oktober 2015 12:54 pm

      Hoi Debbie,

      Fijn dat de speeltjes weer goed zijn aangekomen in Belgie! Ik vind de Bungee Ring zelf ook super- dus die gaat terugkomen in het assortiment πŸ˜€

      Bedankt voor je review,
      Naomi

  58. 5 december 2015 8:13 am

    Romy was meteen dol op het Bungee speeltje, hartelijke dank!!!

  59. Iris permalink
    28 januari 2016 2:05 pm

    Vandaag zijn de speeltjes binnengekomen en zijn meteen een groot succes. Snelle en goede service. De speeltjes zijn mooi en stevig van kwaliteit, echt een aanrader.

  60. Iris permalink
    28 januari 2016 2:15 pm

    Ha Naomi,
    Wat een geweldige speeltjes, ze zijn meteen een groot succes. Mooie en stevige kwaliteit en een goede en snelle service. Helemaal top!

  61. C Dreesman permalink
    22 juli 2016 8:29 am

    Fijne en snelle levering. Goede communicatie via mail. En ze hebben vertrouwen. Fijn, dank jullie wel!

  62. Frans permalink
    7 september 2016 4:36 pm

    Erg fijne en sterke speeltjes. Onze honden zijn er dol op. Al meer speeltjes hier besteld en altijd optijd en keuring verpakt geleverd.

    • 7 september 2016 7:03 pm

      Dank je wel Frans! Ik ben blij te horen dat de bestelling weer goed is aangekomen en dat de hondjes de nieuwe speeltjes weer hebben goedgekeurd πŸ˜‰

  63. karina permalink
    9 september 2016 1:32 pm

    Ons geliefde speeltje ‘chaser tug’ kwijtgespeeld…nieuw exemplaar besteld en op minder dan een week in BelgiΓ« toegekomen. Hondjes heel enthousiast en ik ook πŸ™‚

  64. Jeanne permalink
    1 oktober 2016 9:30 pm

    Pocket tug besteld en mijn hond vind hem direct helemaal leuk. En wat ook niet onbelangrijk is ik kan nu een trekspelletje met mijn hond doen zonder last van mijn gewrichten te hebben. Plus hij past in mijn jaszak dus makkelijk mee te nemen bij de training.πŸ˜„

    • 5 oktober 2016 1:02 pm

      Hoi Jeanne,
      Ik ben blij om te horen dat de bungee handvatten hun werk doen, zodat spelen ook een plezier is voor jou!

      Dank je wel voor de review,
      Naomi

  65. Yvonne Burggraaf permalink
    9 oktober 2016 7:02 pm

    Netjes en vlot per post ontvangen. Speeltje ziet er mooi en stevig uit en de honden vinden het fantastisch .

    • 10 oktober 2016 12:15 pm

      Hoi Yvonne,

      Dank je wel voor je review! Fijn om te horen dat de bestelling goed is aangekomen en je viervoeters de speeltjes hebben goedgekeurd πŸ™‚ Veel speelplezier samen!

      Naomi

  66. 11 oktober 2016 8:26 pm

    Afgelopen zaterdag de speeltjes binnen gekregen. Beiden zijn door onze dame goedgekeurd. Ze kan er goed aan hangen en vindt ze super. Ik hoop dat we er lang plezier aan mogen beleven.

    • 12 oktober 2016 1:00 pm

      Hoi Nelleke,

      Ik hoop ook dat jullie nog lang plezier hebben van het nieuwe trekspeeltje. Ik dank je vriendelijk voor het schrijven van een review!

      Naomi

  67. Anneminke Hoekstra permalink
    13 oktober 2016 8:28 am

    Hoi Naomi.

    Gister de speeltjes ontvangen. Ik ga ze uitproberen samen spelen met mijn hond Sunny.
    Vriendelijke groet van Anneminke
    Knuffel van Sunny

  68. Joke Teunisse permalink
    23 oktober 2016 9:16 pm

    Onze Senna keek niet zo om naar haar speeltjes. Op aanraden van onze hondentrainer heb ik jouw speeltjes besteld en het is echt ongelofelijk. Ze is er meteen helemaal gek op! We gaan er nu mee trainen!

    • 24 oktober 2016 12:13 pm

      Ha wat tof Joke! Ik vind het altijd zo leuk om te horen als de honden helemaal gek zijn op de speeltjes, en dat jullie spel nu in kunnen zetten in jullie training met heel veel plezier πŸ˜€

      Groetjes,
      Naomi

  69. Anja permalink
    4 december 2016 2:38 pm

    Ik was blij verrast te zien dat de bal geen tennisbal bleek te zijn. Ik dacht op de foto gezien te hebben dat het dat wel was. Dit is veel beter voor het gebit van de honden.
    Het bungee-elastiek is wel stugger dan een bungee speeltje dat ik al heb. Dat is wel wat jammer.
    Maar ik ben zeer tevreden over mijn bestelde artikelen.

    • 12 december 2016 4:25 pm

      Hoi Anja,

      Dank je wel voor je review! Klopt de tennisballen zijn recent vervangen voor rubberen ballen- een ander voordeel is dat de rubberen ballen ook makkelijker zijn om te gooien. Veel speelplezier samen!

      Groetjes,
      Naomi

  70. Conny Kiffen permalink
    14 december 2016 1:53 pm

    Hi Naomi,

    Speeltje vandaag ontvangen. Super speeltje, Ik kende het al maar vorige exemplaar volledig op. Bedankt voor de snelle bezorging.

    • 14 december 2016 2:20 pm

      Hoi Conny,
      Fijn om te horen! Dank je wel voor je review en ik hoop dat dit exemplaar weer een lange tijd mee gaat πŸ™‚

      Groetjes,
      Naomi

  71. Debbie permalink
    13 maart 2017 2:05 pm

    Dag Naomi

    Het speeltje voor aan de Whip it is goed aangekomen. We hebben er gisteren mee getraind, en het was een groot succes! Bedankt voor de hulp en tot de volgende keer.

    Groetjes
    Debbie

  72. Chaim Zimet permalink
    21 april 2017 5:47 pm

    Beste Naomi,

    Vanmiddag is het pakje bezorgd. Tot onze grote vreugde. Want er zat precies in wat we besteld hadden. Bovendien is de eerste indruk uitstekend. We laten je nog weten hoe dit mooie speelgoed in de praktijk bevalt. Want zeg nu zelf: the proof of the pudding is in the eating! Bedankt voor de moeite en graag tot de volgende keer.

    Vriendelijke groet,

    Chaim

    • 24 april 2017 12:23 pm

      Beste Chaim,
      hahaha dat is helemaal waar! Ik hoor graag hoe jullie hond zijn nieuwe trainingsspeelgoed vindt πŸ™‚

      Vriendelijke groeten,
      Naomi dh Dog Toys
      Naomi

  73. Chaim Zimet permalink
    28 april 2017 5:17 pm

    Beste Naomi,

    De trekspeeltjes van Tug-E-Nuff zijn een klasse apart. Onze drie honden zijn er gek van en wij ook. Want we kunnen onze rug recht houden en krachtig trekken wordt opgevangen door de bungee. Tot nu toe blijven de haartjes keurig op de bijtrol zitten. We zijn enthousiast.

    Met vriendelijke groet en alvast een goed weekeind,

    Chaim

    • 1 mei 2017 10:26 am

      Beste Chaim,

      Dank je wel voor je enthousiaste bericht πŸ™‚
      Fijn dat al jullie honden enthousiast zijn met hun nieuwe trekspeeltjes!

      Vriendelijke groeten,
      Naomi

  74. Marlous permalink
    6 mei 2017 7:04 am

    Voor mij de beste hondenspeeltjes die er zijn. Super om tijdens de training echt te belonen met spel! Snelle, persoonlijke service bij bestelling. Ik ben er blij mee!

  75. Frans permalink
    29 augustus 2017 2:30 pm

    Ook nu weer de speeltjes netjes verpakt en keurig op tijd geleverd, nu met de speeltjes en de puppy aan de gang. Gaat helemaal goed komen want onze andere honden zijn gek op eerder bestelde speeltjes.

  76. Gerlanda Winkens permalink
    31 augustus 2017 7:21 am

    Hallo Naomi

    Bestelling is goed aangekomen.
    Snelle levering en de honden zijn er weer super blij mee.

    Groetjes Gerlanda

    • 7 september 2017 2:32 pm

      Hi Gerlanda,

      Dank je wel voor je bericht!
      Blij om te horen dat de bestelling weer is goedgekeurd door de honden πŸ™‚

      Lieve groet,
      Naomi

  77. E.thoutenhoofd permalink
    12 oktober 2017 6:30 pm

    Mijn hond vraagt steeds in een trek spelketje met de ring met het bungeekoord. Verrassend, want hij speelt niet echt heel lang met andere speeltjes. Hij kan nu opeens enorm trekken met dit speeltje, ik denk doordat hij zijn snuit door de ring kan steken en daardoor makkelijker kan trekken. Ik gebruik het nu steeds meer tijdens de agilitytraining ipv voertjes

    • 13 oktober 2017 1:06 pm

      Dank je wel Esther!
      Wat tof dat jullie nu samen kunnen een sjor-spelletje kunnen doen πŸ™‚

      Samen spelen is zo leuk, ik ben blij om te horen dat jullie nu een passend speeltje hebben gevonden!

      Lieve groet,
      Naomi

  78. 14 juli 2018 4:07 pm

    na het openen is onze Mechelse Herder er al helemaal gek op. Top. en snelle levering.

    • 15 juli 2018 6:37 pm

      Dank je wel Roald.
      Leuk dat jullie Mechel gelijk enthousiast is πŸ™‚
      Veel speelplezier samen!

      Lieve groet,
      Naomi

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: