Spring naar inhoud

Agility seminar

Agility Seminar met Karen en Mark Laker
2 toptrainers, meer dan 20 jaar ervaring, beiden Grade 7 handlers (C+),

 Zaterdag 12 november tussen 9.00- 17.00 uur
Locatie: Voorthuizen (Veluwe) (indoor)
Let op: het seminar wordt in het Engels gegeven.

*Nieuw – Course Analysis 2 * –  vol
Voor iedere hond die A- wedstrijden loopt ongeacht je handling(methode). Wil je meedoen, maar loop je nog geen wedstrijden- neem dan even contact op. Deze workshop duurt 2 uur.
Wat zijn jouw sterke en zwakke punten in het parkoers? Welke vaardigheden kun je jouw hond (bij-)leren om meer opties in een parkoers te creëren? Waar kan je nog een seconde van je tijd afsnoepen?
Parkoersen verkennen, besluiten nemen en je voordeel opdoen- daar gaat het om in deze workshop! Deze workshop duurt 2 uur met daarin uitleg, meerdere parkoersen verkennen, trainen en feedback.

Weaving ultimate – vol
Voor iedere hond die kan ‘weaven’, ongeacht de aanleermethode.
Is er nog meer ruimte voor verbetering in de slalom van jouw hond? Test het uit en doe mee! In deze workshop bekijken we jouw hond zijn vaardigheden en dagen we jullie uit, creëren we nog meer motivatie en gebruiken we Body Awareness om het beste te halen uit jouw hond zijn slalom vaardigheden.

Greg Derrett handling systeem – vol
Voor een ieder die bekend is met het systeem en de dubbele box.
Deze workshop helpt je om de puntjes op de I te zetten! Samen met de Lakers lopen wij de posities door of worden de sleutelposities in stappen getraind. Het programma hiervan staat nog niet vast, en is medeafhankelijk van de wensen van onze deelnemers. Deze workshop zal het systeem NIET aanleren, er wordt van je verwacht dat je bekend met de dubbele box en sleutelposities. Indien je interesse hebt, neem dan contact op.

Foundation – vol
Deze energieke workshop is geschikt voor elke hond, ongeacht zijn leeftijd of wedstrijdniveau.
Alle vaardigheden die je nodig hebt (of moet verbeteren) om een sterke relatie met je agilitypartner op te bouwen. Boordevol leuke oefeningen die je een goede basis geven (of verbeteren). Sleutelwoorden: Lol, Focus, Belonen en Keuzes.

Jumpgrids: (1) Lines and (2) Bends – beiden vol
Deze workshop is geschikt voor elke hond, vanaf 12 maanden.
Op zoek naar een motiverende manier om je parkoerstijd te verbeteren? Of heb je een hond die nog moet leren springen?  Of wil je het latten tikken verminderen? Leer je hond sprongtechnieken! Het grootste percentage van een parkoers bestaat ten slotte uit sprongen. Deze jumpgrid workshops gaan over motivatie, sprongtechniek, handling en strakke bochten. We bieden 2 workshops aan: in de ochtend ‘Bends’ en in de middag ‘Lines’.

½ dag Course Analysis –  vol
Voor iedere hond die wedstrijden loopt ongeacht je handling(methode). Wil je meedoen, maar loop je nog geen wedstrijden- neem dan even contact op. Deze workshop duurt een halve dag (ochtend).
Wat zijn jouw sterke en zwakke punten in het parkoers? Welke vaardigheden kun je je hond (bij-)leren om meer opties in een parkoers te creëren? Waar kan je nog een seconde van je tijd afsnoepen?
Parkoersen verkennen, besluiten nemen en je voordeel opdoen- daar gaat het om in deze workshop! Deze workshop duurt een halve dag met daarin uitleg, meerdere parkoersen verkennen, trainen en feedback.

Deelnemen
Als er nog een onderwerp is dat niet in deze workshops voorkomt, maar die wel je interesse heeft- neem dan contact met mij op. Wil je deelnemen, neem dan contact op via Naomi_dh@yahoo.com

Observer spots
Er is ook de mogelijkheid om een ‘observer spot’ te boeken als je hond nog niet zover is om mee te doen, zodat je aantekeningen kan maken voor wanneer je wel zover bent! Kosten hiervan zijn halve prijs.

Advertenties
%d bloggers liken dit: