Spring naar inhoud

Sportpsychologie 2011

Seminar Sportpsychologie voor de Agility Handler met Mark Laker – vol
Heb jij er al eens aangedacht dat sportcoaching je misschien net dat beetje meer kan geven om op (jouw) topniveau te presteren? Zodra je aan de startlijn staat komt het neer op jouw ‘state of mind’.

Zondag 13 november van 9.00 – 16.00 uur.
Let op: dit is een seminar ZONDER hond. Het seminar wordt in het Engels gegeven.

Het seminar is gericht op handlers die:

–           hun prestaties willen verbeteren
–           meer plezier willen halen uit het lopen van wedstrijden
–           gericht hun inspanningen, training en middelen willen inzetten
Kortom: het behalen van de resultaten die JIJ wilt bereiken op wedstrijden/training!

Seminar informatie
De deelnemers zullen uitleg krijgen over motivatie, sport psychologie, het stellen van doelen, omgaan met stress en spanning, hoe zelfvertrouwen te krijgen en te behouden, en deelnemers zullen handvatten aangereikt krijgen om hun prestatie te verbeteren. Het seminar zal op maat worden gemaakt naar de deelnemers. Deelnemers ontvangen vooraf aan het seminar een vragenlijst en een “assessment”.

Wie is Mark Laker?
Mark Laker is een Britse agility-enthousiast met ruim 20 jaar wedstrijd- en trainingservaring. Op dit moment loopt hij met zijn Border Collie Kodi in de Championship-klasse in Engeland. Met Kodi heeft hij o.a. de Crufts Championship Final gewonnen en heeft hij deelgenomen aan de European Open. Mark is een van de drijvende krachten achter het succesvolle evenement World Agility Open.

Mark heeft veel ervaring in het coachen van mensen in o.a. sport en persoonlijke ontwikkeling. De laatste jaren is hij bezig geweest om zijn vaardigheden om te zetten naar de agility. Daarmee introduceert Mark een nieuwe manier van denken om de prestaties van agility handlers te verbeteren door coaching.

Advertenties
%d bloggers liken dit: